Kiitos teille arvoisat asiakkaamme siitä, että olette ottaneet 
Kauhajoen Nuotti Apteekin lämpimästi ja suurilukuisesti vastaan!

Eräänä viikonloppuna koko henkilöstömme puursi yötä myöden järjestellen tuotteita hyllyihin ja reseptilääkelaatikostoihin. Heidän lisäkseen apuna olivat heidän puolisonsa, jotka kokosivat laatikostoja ja hyllyjä, pöytiä ja kaappeja. Myös sukulaiset ja tuttavat ahersivat kökkäporukassa. Joskus mietin, että mahtoiko heistä tulla entisiä ystäviä tämän projektin myötä – no ei kuitenkaan.

Tämä viikonloppu oli 10 vuotta sitten ennen Kauhajoen Nuotti Apteekin avajaispäivää, jota vietettiin maanantaina 26.3.2007.

Vielä tänäänkin ihmiset kysyvät, mistä Kauhajoen Nuotti Apteekin nimi tulee. Nimellä olen halunnut kunnioittaa Kauhajoen mainetta musiikkipitäjänä sekä musiikkisukuani, erityisesti isääni Mauno Panulaa. Hänen ensimmäinen viulunsa, jonka Eelis-paappa teki vuonna 1939, koristaa apteekin seinää yhdessä äitini Lahja Panulan öljyvärimaalauksen kanssa.

Kiitos teille arvoisat asiakkaamme siitä, että olette ottaneet meidät ja Nuotti Apteekin lämpimästi ja suurilukuisesti vastaan. Sydämellinen kiitos kuuluu myös rautaiselle ammattilaisten joukolle, joka asiantuntemuksella on palvellut asiakkaita näiden vuosien ajan.Juhlimme maaliskuussa 10-vuotistaivaltamme mm. kahvihetkellä apteekissa 24.3.2017, Hella Galleriassa pidettävällä äitini taidenäyttelyllä ja konsertilla Suupohjasalissa. Lisäksi apteekissamme on tarjolla hyviä tuotetarjouksia sekä muita yllätyksiä.

Tapaamisiin 10-vuotiskahvien merkeissä,
Apteekkari Elina Panula-Lehto
Kauhajoen Nuotti Apteekki