Ajankohtaista

Korona-pandemia 

Korona-epidemia on huomioitu Kauhajoen Nuotti Apteekissa.  Reseptitiskeille sekä kassoille on asennettu pleksiset pisarasuojat ehkäisemään mahdollisten COVID-19 tartuntojen leviämistä. Pesemme käsiä ja kiinnitämme apteekissa vielä entistäkin enemmän huomiota hygieniaan. Pidämme myös mahdollisuuksien mukaan itsehoito-osastolla välimatkaa palveltavaan asiakkaaseen suojataksemme sekä itseämme että asiakasta. Asiakaskuntaamme kuuluu paljon riskiryhmään kuuluvia, joten toivomme, ettet asioisi flunssaisena apteekissa, jos asiointi on suinkin mahdollista hoitaa muuten. Tästä syystä mekin jäämme herkemmin kotiin, jos olo tuntuu vähänkin sairaalta.

Jos joku asioi puolestasi, pyydämme sinua huomioimaan seuraavat asiat. Anna asiamiehelle mukaan Kela-korttisi, lista lääkkeistä, jotka on tarkoitus hankkia sekä tieto saako lääkkeen tarvittaessa vaihtaa vastaavaan toisen tehtaan valmisteeseen. Lisää listaan vielä puhelinnumerosi, siltä varalta, jos meidän täytyy kysyä sellaista toimitukseen tai lääkitykseesi liittyvää, mihin lääkkeiden hakija ei osaa vastata. Reseptien sähköisen uudistamispyynnön tekemiseen hakijalla tulee olla valtakirja. Voit laatia valtakirjan vapaamuotoisesti, pyytää valmiin lomakkeen apteekista täytettäväksi tai tehdä sähköisen valtuutuksen osoitteessa www.suomi.fi.

Kysy rohkeasti asiointivaihtoehdoista, jos kuulut Koronan riskiryhmään ja/tai olet flunssainen eikä sinulla ei ole mahdollisuutta pyytää ketään hoitamaan apteekkiasiointia puolestasi. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse klo 9-15, sovitaan silloin sinulle tilanteessa parhaiten sopiva asiointitapa.

Pidetään toisistamme huolta. 


https://drive.google.com/file/d/1xGFf3cElNuRemrYbb_wN8OwEHypERO_O/view?usp=sharing