Elivo Omega-3 Vahva Plus kalaöljy 70 kaps.

Vahva kalaöljy !

Omega‐3‐sarjan rasvahappoja tarvitaan esimerkiksi verisuonien ja aivojen hyvinvointiin. Vahvan omega-3-valmisteen säännöllisestä käytöstä hyötyvät erityisesti henkilöt, joilla on reuma, diabetes tai kohonnut riski sairastua sydän- ja verisuonitauteihin.


Elivo Omega-3 Vahva Plus kalaöljy 70 kaps.:

  • sisältää puhdasta ja tehokasta etyyyliesteröityä omega-3 rasvahappoa. Elivo kalaöljyvalmisteen omega-3-rasvahapot on pilkottu etyyliesterimuotoon, jotta ne imeytyisivät paremmin ja elimistö pystyisi hyödyntämään ne tehokkaammin.  

  • 1 kapseli päivässä riittää: suositellussa päiväannoksessa eli yhdessä kapselissa on 1020 mg omega‐3‐rasvahappoja, joista

600 mg E‐EPA-rasvahappoja ja

300 mg E‐DHA‐rasvahappoja

  • ei sisällä turhia lisäaineita

  • laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton

  • säilöntäaineena vain E-vitamiini

  • helposti nieltävät kapselit eivät sisällä kalan proteiinia, minkä vuoksi ne sopivat useimmiten myös kala-allergikoille

  • valmistetta ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt


Terveyttä koko elimistölle puhtaasta kalaöljystä

Monityydyttymättömät omega-3-sarjan rasvahapot ovat tärkeitä muun muassa keskushermoston ja verisuoniston toiminnalle. Omega-3-valmisteet ovat erityisen tärkeitä niille, joiden ruokavalioon kuuluu vain vähän kasvisöljyjä ja rasvaista kalaa. Sekä kalaa että kalaöljyjä valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota metallipitoisuuksiin. Elivo Omega-3 Vahva Plus valmistetaan Tyynenmeren syvänteissä elävistä rasvaisista kalalajeista kuten sardiinista ja anjoviksesta. Elivo kalaöljyvalmisteen laatu on tarkkaan määritelty ja sen puhtaus taataan useita vaiheita käsittävällä valmistusprosessilla.