Louis Widmer vitalizing cream 50 ml, hajusteeton

Kosteuttava, ravitseva ja uudistava yövoide kuivalle iholle!

Louis Widmer Vitalizing Cream, hajusteeton:
- yövoide normaalille ja kuivalle yli 30-vuotiaalle iholle
- elvyttää ihokudosta. Iholle ystävällisen emulsion ansiosta vaikuttavat aineet imeytyvät itukerrokseen  ja  verinahkaan vaikuttaen niissä rakentavasti ja kosteuttavasti. Koska iän mukana ihon oma  verenkierto,  ravinnon saanti ja kosteus jatkuvasti heikkenevät, sisältää elvyttävä yövoide suuremman  määrän  vaikuttavia aineita. Säännöllisen käytön vaikutus on sekä tunnettavissa että silmin  havaittavissa.
- sisältää biostimuliineja, jotka kosteuttavat ihoa ja tekevät sen pehmeäksi, joustavaksi ja  kimmoisaksi.  Pantenoli parantaa ihon kosteudensitomiskkyä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. A-vitamiini  edistää ihon  verenkiertoa ja normalisoi ihon sarveistumista. E-vitamiini neutraloi haitallisia vapaita  radikaaleja.
- käyttö: ihon huolellisen puhdistuksen jälkeen levitä voidetta kasvoihin ja kaulaan ja décolteelle  kevyesti hieroen. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Erittäin kuivalle iholle  yövoidetta voidaan käyttää myös päivällä (esim.talvella) päivävoiteen alla. Voiteen annetaan imeytyä  täysin ennen päivävoiteen levittämistä.
- älä käytä yövoidetta sekaihon rasvaisille kohdille