Palvelut‎ > ‎Erikoispalvelut‎ > ‎

Annosjakelu

Kauhajoen Nuotti Apteekissa potilaiden lääkehoidon onnistumista tuetaan myös annosjakelun avulla. Annosjakelusta hyötyvät etenkin sellaiset apteekin asiakkaat, joilla on käytössään useita lääkkeitä, vaikeuksia muistaa ottaa ne tai monimutkainen annostus. Monet asiakkaat eivät myöskään halua säilyttää kotonaan useita lääkepakkauksia. Lääkkeiden annosjakelu antaa asiakkaalle lääkitysturvallisuuden lisäksi aikaa keskittyä muihin hänelle tärkeisiin asioihin.

Meillä Nuotti Apteekissa annosjakelun vaihtoehtoina ovat joko apeekissa käsin tehtävä annosjakelu tai koneellinen annosjakelu, joka toteutetaan yhteistyössä Pharmados Oy:n kanssa annospusseihin tai kertakäyttöisiin pahvidosetteihin. Farmaseutit myös tarkistavat lääkelistat, ja ottavat tarvittaessa yhteyttä hoitokotien hoitajiin, jotta mahdolliset epäselvyydet saadaan selvitettyä. Lääkäreihin otetaan yhteyttä, jos epäselvyydet koskevat lääkitystä, jota tulisi tarkentaa tai muuttaa. Annosjakelua pyritään suorittamaan moniammatillisesti, ja farmaseutit tai proviisorit kouluttavat yhteistyökumppaneiden: palvelutalojen tai sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköiden henkilökuntaa lääkityksiin liittyvissä asioissa.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme annosjakelupalvelusta, ota yhteyttä Nuotti Apteekkiin, niin kerromme mielellämme lisää.