ACO


ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. ACO tuotiin markkinoille vuonna 1939 Ruotsin apteekkien omana tuotemerkkinä.

Koska ACO:ssa työskennellään sekä lääkevalmisteiden että kauneudenhoitoaineiden parissa, tuotteissa yhdistyy näiden molempien maailmojen parhaat ominaisuudet. He toimivat myös lähellä pohjoismaisia kuluttajia, ja siksi pystyvät vastaamaan nopeasti uusiin trendeihin ja markkinoiden alati muuttuviin tarpeisiin.

Tieto on ACO:n vahvuus, ja he myös jakavat sitä aktiivisesti. ACO:n tavoitteena on lisätä ihon terveyteen liittyvää tietoisuutta ja osaamista, sekä viedä kehitystä eteenpäin.

“Arvostamme yksinkertaisuutta. Siksi jätämme pois turhat raaka- ja lisäaineet. Valitsemme ainoastaan raaka-aineita, joiden tiedämme tutkitusti olevan hyväksi sinulle ja ihollesi. Sinun vuoksesi. Koska olemme erilaisia, voit aina löytää sinulle ja ihollesi parhaiten sopivan tuotteen. Olipa kyseessä puhdistus, kosteutus tai aurinkosuoja. Pidä huolta itsestäsi.”

Pääset ACO- tuotesarjan omille sivuille tästä: www.aco.fi