Asiakkuus

                        

Kanta-asiakkuus kannattaa!   

Tiivis yhteistyö asiakkaan ja apteekin välillä edesauttaa turvallisen, tehokkaan, tarkoituksenmukaisen ja taloudellisen lääkehoidon onnistumista. Asioinnin nopeuden ja joustavuuden lisäksi tarjoamme kanta-asiakkaillemme myös rahallisia etuja. 

Keskittämällä lääkeostosi Kauhajoen Nuotti Apteekkiin, saat mahdollisuuden säilyttää lääkitystietosi myös reseptivapaiden valmisteiden osalta yhdessä paikassa, mikä helpottaa farmasisteja arvioimaan lääkkeisiisi liittyviä yhteisvaikutuksia. Rekisteriin voidaan kirjata myös mahdolliset lääkeyliherkkyydet ja muita potilasturvallisuuteen liittyviä asioita. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä tietojasi luovuteta ulkopuolisille.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta ja helppoa. Täytät vain asiakasrekisterivaltakirjan. Autamme mielellämme sen täyttämisessä, mutta voit täyttää se halutessasi myös kotona. Huomioithan, että esittämällä kanta-asiakaskorttisi kassalla nopeutat ostostesi kirjautumista järjestelmäämme. Näin myös kanta-asiakasalennukset tulevat kohdallasi varmasti huomioiduksi.

Voit myös tulostaa asiakasrekisterivaltakirjan sivuiltamme.

Etuja kanta-asiakkaille


- monipuoliset, vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset (alennus -20 %). Kanta-asiakastarjouksessa olevat tuotteet löydät omilta paikoiltaan, mutta myös kätevästi kassan vieressä olevasta Kanta-asiakasedut- hyllystä.
- mahdollisuus jättää paperireseptit säilytettäväksi apteekkiin, jolloin apteekki huolehtii reseptien muuntamisesta sähköisiksi maksutta
- sähköisten reseptien uudistaminen 2 € (muille 3 €) / uudistamispyyntö (voi sisältää useampia reseptejä)
- lääkkeiden annosjakelu omaan lääkeannostelijaan sisältäen Lääkityksen tarkistuspalvelun 5 € / viikko (muille 7 € / viikko) ja Fixu-kertakäyttölääkeannostelijaan 7 € / viikko (muille 9 € / viikko)
- Lääkityksen tarkistuspalvelu 65 € (muille 70 €)
- sopimuksesta myös kotiinkuljetusta
Tule kehittämään asiakaspalveluamme!

Kerro meille, miten voisimme kehittää palveluamme. Otamme mielihyvin vastaan kaikki ideat ja palautteet. Viestejä voit laittaa postitse tai sähköpostitse, puhelimitse, faxilla, facebookin kautta, kotisivujemme palautelomakkeella tai voit esittää asiat suoraan apteekin henkilökunnalle. Apteekissa on myös palautelaatikko, johon voit pudottaa viestisi, vaikka nimettömästi.
Kanta-asiakkaiden nimi- ja yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme.