Asiakkuus

                        

Kanta-asiakkuus kannattaa!   

Tiivis yhteistyö asiakkaan ja apteekin välillä edesauttaa turvallisen, tehokkaan, tarkoituksenmukaisen ja taloudellisen lääkehoidon onnistumista. Asioinnin nopeuden ja joustavuuden lisäksi tarjoamme kanta-asiakkaillemme myös rahallisia etuja. 

Keskittämällä lääkeostosi Kauhajoen Nuotti Apteekkiin, saat mahdollisuuden säilyttää lääkitystietosi myös reseptivapaiden valmisteiden osalta yhdessä paikassa, mikä helpottaa farmasisteja arvioimaan lääkkeisiisi liittyviä yhteisvaikutuksia. Rekisteriin voidaan kirjata myös mahdolliset lääkeyliherkkyydet ja muita potilasturvallisuuteen liittyviä asioita. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä tietojasi luovuteta ulkopuolisille.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta ja helppoa; täytät vain asiakasrekisterivaltakirjan ja toimitat sen apteekkiin. Voit tulostaa asiakasrekisterivaltakirjan sivuiltamme tai noutaa sen meiltä apteekista; autamme tarvittaessa sen täyttämisessä.  

Etuja kanta-asiakkaille


- monipuoliset, vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset (alennus aina vähintään 20 %). Kanta-asiakastarjouksessa olevat tuotteet löydät omilta hyllypaikoiltaan.
- sähköisten reseptien uudistaminen 2 € (muille 3 €) / uudistamispyyntökerta (voi sisältää useampia reseptejä)
- lääkkeiden annosjakelu omaan lääkeannostelijaan sisältäen Lääkityksen tarkistuspalvelun 5 € / viikko (muille 7 € / viikko) ja Fixu-kertakäyttölääkeannostelijaan 7 € / viikko (muille 9 € / viikko)
- Lääkityksen tarkistuspalvelu 65 € (muille 70 €)
- sopimuksesta järjestämme myös lääkkeiden kotiinkuljetusta


Tule kehittämään asiakaspalveluamme

Kerro meille, miten voisimme kehittää palveluamme. Otamme mielihyvin vastaan kaikki ideat ja palautteet. Viestejä voit laittaa postitse tai sähköpostitse, puhelimitse, faxilla ja Facebookin kautta tai voit esittää asiat myös suoraan apteekin henkilökunnalle. Apteekissa on myös palautelaatikko, johon voit pudottaa viestisi, vaikka nimettömästi.
Kanta-asiakkaiden nimi- ja yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme.