Thermacare lämpötyynyt niskaan, hartioille tai ranteisiin

Niska-, hartia- ja rannekivun tehokas lievitys!

ThermaCare -lämpötyynyt:
- voidaan käyttää niskan, hartioiden ja ranteiden kivunlievitykseen. Jotta kivunlievitys olisi  ihanteellista,  hoito on aloitettava mahdollisimman nopeasti ensimmäisten jännityksen tai kivun  merkkien  ilmaantuessa. Niskan, hartioiden ja ranteiden ensimmäisiä kipuoireita on hoidettava heti,  ennen kuin ne  alkavat haitata jokapäiväistä elämää.
- avaa pakkaus vasta juuri ennen käyttöä. Pakkausta avatessa lämpöelementit aktivoituvat, kun ne  altistuvat hapelle.
- käyttöohje: ota ThermaCare -lämpötyyny ilmatiiviistä pakkauksesta ja irrota tarrapinnan suojapaperi.    Aseta lämpötyynyn lämpöelementit ihoa vasten kipeytyneen kohdan iholle. Tyyny saavuttaa  tarvittavan  +40°C:n lämpötilan noin 30 minuutissa. Kivunlievityksen tehon takaamiseksi  suosittelemme  lämpötyynyn käyttöä kahdeksan tunnin ajan. Terapeuttinen +40°C:n lämpötila pysyy  tasaisena koko  hoidon ajan.
- myötäilevät niskan, hartioiden tai ranteiden muotoja
- ohut ja pintamateriaali pehmeä
- eivät tahmaa ihoa
- miellyttäviä ja huomaamattomia käyttää. Tarkasta iho säännöllisesti käytön aikana. Jos iho ärtyy tai  palaa, tuotteen käyttö on lopetettava välittömästi. Jos tuote tuntuu liian kuumalta, lopeta käyttö tai  käytä lämpötyynyä vaatekerroksen päällä paljaan ihon sijaan.
- älä aseta tuotteen päälle ylimääräistä painoa (esim. nojaamalla kovaa pintaa vasten tai käyttämällä  kireitä vaatteita)
- lämpöä luovuttavat tuotteet voivat aiheuttaa palovammoja. Riski kasvaa iän myötä. Jos olet yli 55-  vuotias, älä käytä tuotetta nukkuessasi. Palovammojen riskin vuoksi ota tuote pois ennen MRI  (magneettikuvaus) -toimenpiteitä.
- tutustu pakkausselosteeseen ennen valmisteen käyttöä

- tuotetta ei saa käyttää:
        - jos lämpöelementin sisältö vuotaa ja/tai lämpötyyny on vaurioitunut tai rikkinäinen.
        - yhdessä lihaskipuvoiteiden tai muunlaisten lämpöhoitojen ja/tai muiden voiteiden kanssa
        - herkällä, sairaalla, vaurioituneella tai rikkinäisellä iholla, eikä myöskään sellaisilla ihoalueilla,                  joilla on mustelmia tai turvotusta, tai sellaisilla kehon osilla, jotka eivät tunne kuumuutta.
        - sellaisten henkilöiden hoitoon, jotka eivät pysty noudattamaan käyttöohjeita tai poistamaan itse              tuotetta, mukaan lukien lapset, vauvat ja joissain tapauksissa ikäihmiset.